„Te iubesc, te vreau, dar te schimbi!” – O nouă comedie muzicală pe scena Teatrului „Ion Dacian”

Getting your Trinity Audio player ready...

Asociația CREAS, în colaborare cu Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”, anunță premiera națională a comediei muzicale „Te iubesc, te vreau, dar te schimbi!”. Spectacolul, care va avea avanpremiera pe 9 decembrie 2023, la ora 19:00, promite o incursiune amuzantă și sinceră în etapele relației de cuplu, de la primele întâlniri până la provocările parenting-ului și la îmbătrânirea alături de persoana iubită.

Sub regia lui Victor Bucur și Daniel Burcea, musicalul aduce în prim-plan versurile lui Joe DiPietro, traduse de Geanina Jinaru-Doboș, și muzica lui Jimmy Roberts. Scenografia este creată de Vladimir Turturica, iar costumele sunt concepute de Tania Popa, care, alături de Oana Rusu, Amelia Antoniu, Anca Florescu, Daniela Bucșan, Letiția Vlădescu, Teodora Calagiu, Victor Bucur, Valentino Tiron, Mihai Bisericanu, Silviu Mircescu și Daniel Burcea, formează o distribuție de excepție.

Coregrafia este semnată de Relu Dobrin, iar designul de iluminat de Costi Baciu. Spectacolul se bucură de acompaniamentul orchestrei Teatrului „Ion Dacian” și include dansatori talentați ca Relu Dobrin și Sabina Ioniță.

Acest musical, care a cunoscut succesul în peste 500 de orașe și este al doilea cel mai longeviv din istoria Off-Broadway, oferă o perspectivă onestă și neînfrumusețată asupra relațiilor interumane, cu toate complexitățile și bucuriile lor.

Biletele sunt disponibile pentru achiziție pe platformele Ticketstore.ro și iabilet.ro, precum și la casa de bilete a Teatrului „Ion Dacian”.