Teatrelli se redeschide cu o premieră marca Răzvan Mazilu

Teatrelli se redeschide cu spectacolul „Maria de Buenos Aires”, un eveniment în viziunea lui Răzvan Mazilu prezentat în avanpremieră astăzi, 16 februarie, urmând ca premiera să aibă loc mâine, 17 februarie. Maria de Buenos Aires este cea mai recentă producție CREART/Teatrelli, pentru care cunoscutul artist Răzvan Mazilu semnează deopotrivă regia, coregrafia și costumele originale.

 
Pe muzica lui Astor Piazzolla și libretul lui Horacio Ferrer, spectacolul Maria de Buenos Aires, care beneficiază de viziunea scenografică a lui Dragoș Buhagiar, invită publicul să pătrundă în atmosfera poetică și decadentă a orașului Buenos Aires de la începutul secolului 20, spațiul Teatrelli fiind complet reinventat și recreat pentru acest spectacol.
Noua producție îi reunește pe unii dintre cei mai apreciaţi actori români: Gheorghe Visu – în rolul Spiritului, alături de Ana Bianca Popescu – în rolul Mariei de Buenos Aires, și Lucian Ionescu, interpretând mai multe roluri masculine.
 
La acordeon, Emy Drăgoi. Din ansamblul orchestral care acompaniază desfăşurarea spectacolului fac parte pianistul Mihai Murariu, percuţionista Ioana Văleanu, flautista Cristian Hârjanu, violoniştii Diana Ciudin, Bianca Drăgoi, Alessia Drăgoi, violistul Emanuel Vots, violoncelistul Mihail Grigore şi contrabasistul Iacob Artin Panighiant.
Avanpremiera de astăzi a spectacolului „Maria de Buenos Aires” începe la ora 19:00.