Tendințe genți vară 2024

Getting your Trinity Audio player ready...

Ce mod mai bun de a adăuga un semn de exclamare garderobei tale de vară decât cu o geantă adorabilă de tip statement? Din fericire, în acest sezon există o mulțime de opțiuni din care să alegi, datorită lansărilor de la jucători de lux (Loewe și Hermès) și branduri indie populare (JW Pei și Brandon Blackwood) deopotrivă.

De acolo, nu rămâne decât să decizi dacă vrei să te concentrezi pe o culoare strălucitoare, o textură atrăgătoare sau o formă neașteptată — dacă te simți îndrăzneață, toate trei. Selecția din această vară este plină de nuanțe bogate, inspirate din natură, cum ar fi galbenul strălucitor și albastrul cerului. (Verifică-le pe Prada Galleria și Gucci Mini Jackie.)
Nu ești o persoană care preferă culorile puternice? Ia în considerare o textură interesantă precum rafia de plajă sau pielea împletită. Și când vine vorba de alegerea formei potrivite pentru nevoile tale, gențile tip east-west, cutiile structurate și poșetele lejere sunt deosebit de moderne acum.
Alege oricare dintre aceste tendințe pentru a-ți îmbunătăți ținutele de vară. În continuare, mai multe genți care merită purtate.

Salut, Galben

Un accent viu, galbenul strălucitor este un punct de pornire inteligent. Nuanțele de unt au dominat recent podiumurile caselor mari precum Bottega Veneta, Givenchy și Louis Vuitton; între timp, chiar Regina Rihanna a susținut această culoare pentru recenta lansare Fenty.
Alege o geantă mare de la Prada sau păstrează lucrurile compacte cu o mini geantă puf de la Telfar. Oricum, nuanța de unt este garantată să-ți aducă un zâmbet.

Gențile pe care le vei vedea peste tot în vara lui 2024

Geantă Mar Mini Bucket Buttercup

Geantă Small Puff Shopper – galben

Geantă Vida Half-Moon de umăr

Geantă din piele Large Prada Galleria

Textura verii

 

 

 

 

 

Pielea împletită creează un efect luxos care se simte simultan modern și atemporal. Gențile împletite, semnătura casei Bottega Veneta, sunt preferatele aproape fiecărei fete (inclusiv Sofia Richie Grainge și Ayo Edebiri). Adaugă un pastel delicat sau o nuanță vie și ai obținut piesa ta de rezistență.

 

 

Geantă de mână Orla Weave

Geantă din piele Knotted Faux Mini Tote

Geantă McGraw Woven Embossed Satchel

Geantă Kalimero Città

Geanta tip plic

 

 

 

 

Plicul a câștigat popularitate în sezoanele recente, caracterizat printr-o siluetă lejeră cu un top cu șnur. Geanta Flamenco de la Loewe, preferata fanilor, a fost liderul acestei tendințe, dar mulți alți retaileri au urmat exemplul. Indiferent de stilul pe care îl alegi, alegerea culorii este esențială: turcoaz, fildeș și roz bomboană sunt toate culori la modă.

 

 

Plicul Vittoria

Plic Mini Cloud

Geantă plic Flamenco din Piele de Miel Nappa Mellow

Geantă Nikki Bag Bone

Efect ombré

 

 

 

 

Nu este niciun secret că nuanțele saturate sunt cea mai bună prietenă a garderobei de vară, așa că un efect ombré super-saturat pe geanta ta este o alegere evidentă. Dacă nu ești pregătită să cheltuiești pentru frumusețea Chanel de mai sus, Kate Spade și Coach oferă abordări similare ale acestui aspect.

 

 

Geantă restaurată  de umăr Pillow Tabby  26

Geantă Dakota Small Ombre Patent Crossbody 

Geantă din piele de umăr Cleo Brushed 

Geantă de mână Classic 11.12

Geanți de Rafie

 

 

 

 

Geanta tip coș este fără îndoială un element de bază, dar în acest sezon vine în toate formele – de la genți lejere pe umăr până la mini compacte și tote funcționale. Favorita mea personală este versiunea crossbody de la Celine, care are accente de piele și broșă semnătură. Chiar și cele mai simple piese de bază vor părea proaspete cu o geantă de rafie alături.

 

 

Geantă Raffia Lopsy

Geantă de umăr Raffia-Effect 

Geantă Ann Tote Mini Raffia

Geantă Teen Triomphe

Articol preluat: www.msn.com