„Transformers: Rise of the Beasts” din acest weekend pe marile ecrane

img 4414


Miercuri, Autoboții au preluat Piața Leicester din Londra în timp ce cea mai recentă producție din franciza de filme „Transformers” a avut premiera europeană.

Statui imense ale personajelor filmului, liderul Autoboților Optimus Prime și liderul Maximalilor Optimus Primal, se înălțau deasupra covorului roșu unde membrii distribuției Anthony Ramos, Dominique Fishback și Tobe Nwigwe au avut premiera filmului „Transformers: Rise of the Beasts”.

Plasat în anul 1994, acest film de la Paramount Pictures este al șaptelea episod din seria bazată pe jucăriile populare Hasbro și este o continuare a filmului din 2018 „Bumblebee”. Aduce în scenă o nouă facțiune de Transformeri, Maximalii, care se alătură Autoboților pentru a lupta împotriva vrăjmașului Unicron, care devorează planete.

„La al șaptelea film din serie, te întrebi: ce putem aduce proaspăt și nou pe masă?” a declarat regizorul Steven Caple Jr. pentru Reuters.

Ramos și Fishback interpretează rolurile lui Noah și Elena, respectiv un fost expert în electronică militară fără serviciu și o cercetătoare de artefacte, un duo care nu se cunosc unul pe celălalt, dar care sunt amândoi atrași în lupta pentru Pământ.

„Noi aveam fani care întrebau ‘de ce avem nevoie de oameni, de ce avem nevoie de oameni?’ Așa că Anthony, eu și Steven ne-am spus ‘ok, cum putem face ca oamenii să fie cu adevărat necesari? Cum putem face asta?’ Și am făcut tot posibilul să realizăm asta”, a spus Fishback despre rolurile-cheie ale lui Noah și Elena în film.

Chestionat despre interpretarea alături de Autoboții creați pe computer pe parcursul mare parte a filmului, Ramos a declarat: „A fost interesant… ai jucat o scenă întreagă, scene emoționale cu nimeni, pur și simplu folosești imaginația ta”.

Premiera a avut loc la câteva zile după ce sindicatul actorilor de la Hollywood a votat pentru autorizarea unei greve în cazul în care negocierile contractuale eșuează, sporind presiunea asupra studiourilor de film și televiziune care se confruntă deja cu o întrerupere a lucrului de o lună din partea scenariștilor.

„Totul evoluează în timp și înveți mai mult, iar odată cu apariția serviciilor de streaming ca parte importantă a societății noastre, cred că lucrurile trebuie să se schimbe”, a spus Fishback referitor la situație.