vibrate!festival continuă seria concertelor

vibrate!festival continuă seria concertelor de excepţie, marţi, 13 iunie, cu o invitaţie la Biserica Neagră – spaţiu arhitectural emblematic pentru Braşov.

Astfel, de la ora 18.00, braşovenii şi nu numai sunt invitaţi la un concert special în care muzica lui Bach este realmente transformată în viaţă, cu ajutorul unei viori Stradivarius şi a orgii Bucholz, de unul din cei apreciaţi violonişti din generația sa, Valeriy Sokolov şi de unul din organiştii care au crescut realmente în Biserica Neagră cu muzica lui Bach, organistul Bisericii Negre, Steffen Schlandt.

Până la concert, însă, vibrate!festival se opreşte la Coresi Shopping Resort, acolo unde, de la ora 15.00, copiii de la „Rază de Speranţă” se vor putea bucura de frumuseţea muzicii, în atelierele speciale „Terapia prin muzică”. Atelierele sunt ţinute de Diana Ionescu, directorul artistic al festivalului, care are a susţinut mai multe astfel de cursuri în Marea Britanie, şi de echipa de la EquilibruPsi, psihologi specializaţi în terapia prin muzică.

La toate concertele, elevii şi persoanele cu dizabilităţi, vor avea intrarea gratuită.

Biletele pentru concerte, care costă între 20 și 50 de lei, se pot achiziţiona de la Librăria Şt.O.Iosif sau online, de pe bilet.ro sau la
faţa locului, înainte de eveniment.