Violonista japoneză Sayaka Shoji și dirijorul Gabriel Bebeșelea, pe scena Ateneului Român

Joi, 10 și vineri, 11 ma rtie 2022 , Orchestra simfonică a Filarmonicii „George Enescu”  va fi condusă de dirijorul principal  Gabriel Bebeșelea, în două concerte cu public, desfășurate de la ora 19.00, în Sala mare a Ateneului Român. Vedeta afişului va fi renumita  violonistă japoneză Sayaka Shoji , care va  interpreta Concertul în re minor pentru vioară și orchestră, WoO 23  de Robert Schumann. Concertul se deschide cu  Andante con moto din Trio în mi bemol major, op. 100, In memoriam Carmen Sylva de Franz Schubert/George Enescu ,  iar în partea a doua a serii va fi interpretată Simfonia nr. 3, în la minor, op. 56,  Scoțiana de Felix Mendelssohn.

CONCERT SIMFONIC CU PUBLIC
Joi și vineri, 10 și 11 martie 2022

Orchestra simfonică a Filarmonicii „George Enescu”
ora 19.00, Sala mare a Ateneului Român

Dirijor
GABRIEL BEBEŞELEA

Solistă
SAYAKA SHOJI

Program

Franz Schubert/George Enescu 
Andante con moto din Trio în mi bemol major, op. 100, In memoriam Carmen Sylva

Robert Schumann 
Concertul în re minor pentru vioară și orchestră, WoO 23

Felix Mendelssohn 
Simfonia nr. 3, în la minor, op. 56, Scoțiana

Accesul în sala Ateneului Român este permis „cu participarea publicului conform legii; dacă toţi participanţii sunt persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 şi pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2 şi este asigurată purtarea măştii de protecţie”. Verificarea acestor condiții se va face înainte de accesul în incinta Ateneului Român. 

Prețurile biletelor sunt:

Categoria I : 110 lei;

Categoria II : 100 lei.

Pentru a evita aglomerația și formarea de grupuri, accesul se face cu o oră înainte de începerea spectacolului.

Biletele se pot procura astfel:

– De la Casa de Bilete a Ateneului Român

Program: Marți – Vineri 12:00 – 19:00. Plata doar în numerar.
Telefon: 021.315.68.75

Online, accesand site-ul www.fge.org.ro – sectiunea „Calendar“. Vă rugăm să luați în considerare că, odată început procesul de rezervare online, locurile vor fi blocate timp de 30 minute. Numarul maxim de bilete ce pot fi achiziționate într-o sesiune online este de șase bilete. Biletele odată cumpărate nu sunt returnabile decât în condițiile prevăzute de lege.