Vlad Maistorovici şi Diana Ionescu în dialog cu Alice Năstase Buciuta

Până în 27 aprilie, în fiecare săptămână, Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură, Asociația Help Autism, Centrul InfoEuropa din cadrul Ministerului Afacerilor Externe, invită publicul la o serie de întâlniri virtuale ce se vor desfășura sub genericul “Dialogurile sufletului. Alice Năstase Buciuta în dialog cu…” – ediție specială dedicată proiectului SUFLET ÎN CULORI în beneficiul copiilor cu autism.

Jurnalista Alice Năstase Buciuta, ambasador Help Autism 2019, se va întâlni atât pe calea undelor, cât și în studioul Canalului 33 România – partener al evenimentului, cu o parte dintre muzicienii români și străini care au susținut – prin arta lor – cauza acestor copii de-a lungul celor șase ediții ale proiectului SUFLET ÎN CULORI. Concert caritabil în beneficiul copiilor cu autism.
 
Toate aceste întâlniri virtuale vor prilejui publicului privitor nu doar bucuria reîntâlnirii cu unii dintre cei mai talentați muzicieni, ci și posibilitatea de a susține copiii și adolescenții cu autism prin donații pe platforma Galantom, fondurile obținute fiind direcționate către programele de terapie prin care Help Autism sprijină anual 600 de copii și adolescenți să-și atingă potențialul.
 
Astăzi, 6 aprilie, Aline Năstase Buciuta va sta de vorbă, începând cu ora 18:00, cu violonistul Vlad Maistorovici şi pianista Diana Ionescu. Iar vineri, 9 aprilie, invitaţii cunoscutei jurnaliste vor fi violonistul Remus Azoiţei şi pianista Mara Dobrescu.
 
Întâlnirile se desfăşoară atât pe pagina de Facebook a Asociației pentru Muzică, Artă și Cultură și pe canalul YouTube al asociației, cât și pe pagina de Facebook a Asociației Help Autism și a revistei Marea Dragoste. Întâlnirea de astăzi, 6 aprilie şi cea din 27 aprilie vor putea fi urmărite şi pe pagina de Youtube a postului Canal 33 România.