Vreme mai călduroasă în noiembrie decât mediile normale

Getting your Trinity Audio player ready...

Meteorologii anunță că în luna noiembrie, temperaturile vor fi ușor peste mediile normale pentru această perioadă. De asemenea, în anumite intervale și regiuni, se așteaptă la cantități de precipitații excedentare.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie (ANM), în săptămâna 23-30 octombrie, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele obișnuite, în special în regiunile sud-estice. În regiunile vestice, nord-vestice și centrale se așteaptă ploi, în timp ce în sud vor fi mai puține precipitații decât în mod normal.

Pentru săptămâna 30 octombrie – 6 noiembrie, temperaturile medii vor fi ușor peste norme, iar cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale în toate regiunile.

În intervalul 6-13 noiembrie, se estimează temperaturi medii ușor mai ridicate, iar ploile vor fi mai abundente în regiunile extracarpatice.

În săptămâna 13-20 noiembrie, valorile termice vor fi peste cele specifice perioadei, iar precipitațiile vor avea o tendință spre excedent în majoritatea regiunilor țării.