Adan Canto, actor cunoscut din „X-Men” și „Designated Survivor”, a decedat la 42 de ani

Adan Canto, actorul renumit pentru rolurile sale din serialele „The Cleaning Lady” și „Designated Survivor”, a murit la vârsta de 42 de ani, după o luptă privată cu cancerul apendicular, conform informațiilor furnizate de The Wrap.

Reprezentanții lui Canto de la UTA, Entertainment360 și Viewpoint au declarat pentru Deadline: „Adan a avut o profunzime a spiritului pe care puțini au cunoscut-o cu adevărat. Cei care au avut șansa să-l întâlnească au fost schimbați pentru totdeauna. Va fi profund regretat de mulți.” Warner Bros. Television și FOX Entertainment și-au exprimat, de asemenea, tristețea, numindu-l pe Canto „un actor minunat și un prieten drag”.

Canto, născut în Mexic, și-a început cariera în actorie în 2009, devenind cunoscut pentru rolul său ca Paul în serialul „The Following”. A interpretat, de asemenea, personajul Sunspot în filmul „X-Men: Days of Future Past”, Rodrigo Lara Bonilla în „Narcos” și Aaron Shore în „Designated Survivor”. Recent, el a jucat în rolul lui Arman Morales în drama criminală a FOX, „The Cleaning Lady”, care urmează să revină cu sezonul 3 pe 5 martie.

Pe lângă activitatea sa în fața camerei, Canto a regizat și produs două scurtmetraje, „Before Tomorrow” în 2014 și „The Shot” în 2020. Decesul său reprezintă o pierdere semnificativă în lumea cinematografiei și televiziunii, lăsând în urmă un moștenire artistică apreciată de fani și colegi deopotrivă.