Companie

Radio Clasic este o platformă multiculturală, diversă, care își propune să vă inițieze, să vă informeze, să vă deschidă porți nebănuite în lumea artelor, să dea culoare timpului vostru.

De la clasic la contemporan, de la operă la muzica de cameră, o galerie policromă în care sunteți invitați să călătoriți în timp și spațiu, vehiculul preferat – sunetul muzical.

Radio Clasic este postul unde valoarea, bunul gust și spectacolul de calitate vor fi prezente 24/24, 7/7

Radio Clasic este locul de difuzare a operelor tuturor autorilor consacrați, a elitelor artistice, muzicale, literare din România și din lume

Radio Clasic este platforma de afirmare a tinerilor creatori și un partener permanent al producătorilor independenți de cultură din România.

Radio Clasic promovează valorile europene în spațiul românesc și valorile românești în spațiul universal. Programele zilnice cuprind spectacole de toate genurile – clasic, simfonic, operă, balet, world-music.

Radio Clasic este o oază pentru toți iubitorii de muzică clasică, simfonică, operă, music-hall, artă, literatură, științe, istorie, evenimente culturale de înaltă ținută din România și din întreaga lume.