Concert Teodora Enache & The Prophet Band

Concertul Teodorei deschide cea de-a patra seară a Bucharest Jazz Festival 2018.

Începând cu ora 20.00, The Prophet Band aduce pe scena din Piața George Enescu compoziții ale Teodorei din cel mai recent proiect al său, Profetul – a cărui premieră a avut loc la sfârșitul anului trecut. Inspirate de poezia și filozofia poetului Kahlil Gibran și ca răspuns inspirat la căutările ei spirituale, compozițiile Teodorei abordează teme profunde ale ființei: durere, rugăciune, iubire, plăcere…

Teodora Enache spune că „darul nostru cel mai de preț este unitatea noastră, faptul că, indiferent de barierele geografice, politice, religioase care ne separă, avem undeva adânc o singură rădăcină. Mi-am propus să găsesc această rădăcină și să cânt despre ea. Așa s-au născut compozițiile Cântec despre Plăcere, Cântec despre Durere, Cântec despre Rugăciune sau Cântec despre Copii…”.

Concertul de pe 6 iulie va fi un prilej pentru aceia dintre voi care nu ați văzut spectacolul Profetul să descoperiți compozițiile Teodorei și noua energie care o însuflețește, iar pentru aceia dintre voi care ați văzut spectacolul anul trecut, să-l revedeți într-o formulă nouă.

Oricum, profitați de această ocazie! Cu atât mai mult cu cât vremea se anunță minunată pentru seara de vineri, 6 iulie în București! Iar un concert în aer liber va fi un început de weekend foarte inspirat!
Accesul în Piața Ggeorge Enescu, la toate spectacolele din cadrul Bucharest Jazz Festival este gratuit, prin urmare ar fi înțelept să veniți din timp și să vă alegeți locurile dorite.

Teodora Enache – voce
Manu Koch – pian
Joca Perpignan – percuție
Călin Grigoriu – chitară
Apostolos Sideris – contrabas
Alex Arcuș – saxofon