O proprietate de peste 1,7 milioane Euro din Predeal a fost scoasă la licitație

Getting your Trinity Audio player ready...

Distribuitorul bucureștean de anvelope Com Nico Serv, care a activat și în domeniul IT și a avut un service auto în Brașov, a intrat în faliment. În cadrul procedurii de faliment, lichidatorul judiciar, firma Solvendi din Cluj, a scos la vânzare mai multe active ale companiei pentru a achita datoriile către creditori.

Unul dintre aceste active este o proprietate imobiliară situată în zona Forban, între Pârâul Rece și Predeal, ce totalizează 88.875 de metri pătrați. Proprietatea este împărțită în 10 loturi, cu suprafețe variind între 2.400 și 18.000 de metri pătrați, potrivite pentru construcții și amenajări curți. Aceste parcele sunt situate la aproximativ 5 kilometri de Predeal și, conform Planului Urbanistic Zonal (PUZ), permit construirea de hoteluri sau case de vacanță, cu un regim de înălțime variabil și un procent maxim de ocupare a terenului de 50%.

Prețul stabilit pentru licitația celor 10 parcele este de 1.706.625 de euro, fără TVA. Această licitație reprezintă o oportunitate importantă pentru investitori sau dezvoltatori imobiliari interesați de zona turistică Predeal, având potențialul de a dezvolta proiecte de cazare sau recreere.