Pianul cu Poeme (Recital de Poezie)

Actrița Daniela Nane și pianista Ioana Maria Lupașcu sunt protagonistele unui nou spectacol-eveniment de poezie și muzică, intitulat “Pianul cu poeme”. Cele două artiste vor evolua la HAPPY CINEMA, pe data de 25 martie, ora 17:00

Un spectacol recital de muzică și poezie de dragoste, pus în scenă și reprezentat de zeci de ori în țară și în străinătate, pe scene importante ale teatrelor și filarmonicilor, inclusiv la Ateneul Român.

Publicul reacționează spectaculos peste tot, răsplatind protagonistele cu lacrimi de emoție și de bucurie în ochi la final, la aplauze, pentru că recitalul este clădit inteligent și interpretat cu emoție și virtuozitate, astfel încât să declanșeze catharsisul.

Pianul conduce publicul pe note muzicale semnate de mari compozitori, cum ar fi Rachmaninov, Chopin, Piazzolla, Satie, Massenet sau încantă cu prelucrări folclorice inedite. Poezia pornește de la dragostea adolescentină, trecând prin diferitele ipostaze ale iubirii, până la regăsirea sufletească în deplină iubire necondiționată. Recitalul ridică energia piesă după piesă, construind din momente impetuoase și impresionante prin sensibilitate sau forță.

Biletele costă 25 lei și se pot achiziționa de la casieria HAPPYCINEMA® sau online pe Cinemagia și IaBilet.ro