Serile Teatrului Studentesc revine cu a XXI-a editie!

Serile Teatrului Studentesc revine anul acesta in lumina reflectoarelor pentru o noua editie. Acest proiect cultural a debutat in 1997, iar de atunci zeci de tineri pasionati de teatru au pasit pe scena in aplauzele spectatorilor. Cu o vechime de 20 de ani, este cel mai longeviv proiect marca SiSC (Sindicatul Studentilor din Cibernetica) si reprezinta pasiune, arta si traditie, reusind in fiecare an sa transmita noi emotii actorilor si spectatorilor.

Festivalul se va desfasura in perioada 8-12 aprilie si va avea loc la Teatrul Principal (8, 9, 10 aprilie) si Sala Dalles (11, 12 aprilie). Pana acum, 10.000 de spectatori ne-au fost alaturi, traind impreuna emotiile pieselor. Anul acesta avem onoarea de a-i avea in juriu pe Andreea Chiritescu, Anghel Damian, Azaleea Necula, Bogdan Gagu, Lorena Luchian, Toma Enache, Tomi Cristin si Vlad Radescu. Impreuna vom scrie un nou capitol, vom asista la diferite piese, urmand ca la final, in cadrul ceremoniei de incheiere, cele mai indragite piese si actorii cu cele mai bune reprezentatii sa fie premiati de catre juriu si parteneri.

Anul acesta vor urca pe scena trupe de amatori si profesionisti, alaturi de trupa SiSC, pasind impreuna in cinci zile de poveste, pline de noi experiente si trairi intense. Mai mult decat atat, aceste zile reprezinta o evadare din cotidian prin arta si cultura, iar Serile Teatrului Studentesc va arata si in aceasta editie cum din pasiune se face un stil de viata.

Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile, realizandu-se pe baza unei rezervari online!

Pentru mai multe detalii despre festival si programul complet al acestuia, accesati site-ul https://sts.sisc.ro/  sau urmariti-ne pe pagina de Facebook   https://www.facebook.com/sts.sisc/ .

Sindicatul Studentilor din Facultatea de Cibernetica, Statistica si Informatica Economica (SiSC) este cea mai veche organizatie, din cadrul Academiei de Studii Economice, mandrindu-se cu peste 200 de proiecte care au avut un impact pozitiv asupra studentilor atat pe plan personal, cat si profesional.