Spectacole de teatru, concerte, adopții de animale, ateliere – în weekend la Grădina cu Artiști

Spectacole de teatru, concerte, adopții de animale, ateliere, expoziții și schimburi de cărți vor avea loc în cadrul ediției de primăvară a Grădinii cu Artiști, care se va desfășura în Parcul Grădina Icoanei sâmbătă și duminică.

în prima seară a evenimentului va concerta trupa Cats in the rain (Miss Tincea — voce, Cătălin Lungu — chitară, Daniel Iliescu — cajon). Pe aceeași scenă va urca și Judy Florescu, care va cânta pentru 1leu.org, site de donații pentru ridicarea primului centru medical independent de oncologie și hematologie pediatrică din România.

Cei mici se vor putea bucura de spectacolul de teatru "Unde a dispărut chitara magică?", susținut de echipa Juxi Magic, și vor învăța prin muzică limba engleză cu MikoKids.

Duminică, între orele 15,00 și 17,00, în zona de lounge, vizitatorii vor putea face schimb de cărți și se va discuta despre lecturi proaspete, de primăvară.

Bucureștenii îndrăgostiți de animale vor avea ocazia să învețe ce trebuie să facă atunci când găsesc animale cu care nu sunt obișnuiți, împreună cu cei de la Visul Luanei — Luana's Dream și Wilderness Research and Conservation.

Publicul este invitat și la ateliere de ceramică, de desen, de păpuși, de desene cu imaginile Gărilor din București și cu o serie de ateliere susținute de cei de la Igloo.

Pe lângă zona de ateliere, bucureștenii sunt așteptați și la zona de activități, unde vor avea posibilitatea să se implice în Jocurile Copilăriei cu grupul Nefiresc, să se antreneze la un Jam Session, iar Uleiosul îi va plimba cu cargo bicicleta, cu care colectează ulei alimentar.

De la eveniment nu va lipsi o expoziție cu vânzare, unde vor putea fi găsite bijuterii, haine și accesorii, dulciuri, tablouri, decorațiuni.

Tot în partea de expoziție vor putea fi admirate tablourile Cristinei Mihaela Rădulescu și ale copiilor cu care artista face pregătire la pictură.

Intrarea la evenimentul Grădina cu Artiști este liberă.