Cea de a 3-a ediţie a American Independent Film Festival; regizorul Jacques Audiard va fi prezent la Bucureşti

Regizorul Jacques Audiard va fi prezent la deschiderea celei de a 3-a ediţii a American Independent Film Festival, pentru premiera celui mai recent film al său – „The Sisters Brothers”, pe 12 aprilie, la Cinema PRO.

Western-ul „The Sisters Brothers”, cu John C. Reilly, Joaquin Phoenix, Jake Gyllenhaal, Riz Ahmed şi Rutger Hauer, a fost turnat parţial în România în vara anului 2017, după ce Audiard a văzut potenţialul de filmare din ţara noastră, descoperit cu ocazia primei sale vizite la Les Films de Cannes a Bucarest.

„The Sisters Brothers” a devenit unul dintre filmele străine cu cel mai mare buget turnat în România, doar pentru decoruri, costume şi cai fiind alocaţi peste 5 milioane de euro.

Regizorul Jacques Audiard va fi, totodată, prezent şi la a doua proiecţie a filmului în cadrul festivalului, sâmbătă, 13 aprilie, de la ora 16,30, la Cinema Muzeul Ţăranului, urmând să aibă sesiuni de întrebări şi răspunsuri cu publicul.

Filme premiate sau selectate la festivaluri prestigioase ca Sundance, Toronto, Cannes, Veneţia sau Telluride vor putea fi văzute în premieră la Bucureşti între 12 şi 18 aprilie, la Cinema PRO şi Cinema Muzeul Ţăranului din Bucureşti, şi la Iaşi, la Cinema Ateneu.