Un tragic accident a curmat viața Laurei Stoica în urma cu 13 ani

laura-stoica

Pe 9 martie 2006, pe când se întorcea la București de la un concert susținut la Urziceni, un tragic accident rutier a curmat viața Laurei Stoica și a viitorului ei soț, Cristian Mărgescu.

În momentul decesului, Laura era însărcinată. Laura Stoica si Cristi Margescu

Cântăreață, compozitoare de muzică pop rock și actriță, Laura Stoica , este considerată drept cea mai importantă solistă de rock pe care a dat-o România și una dintre cele mai puternice și originale personalități feminine ale scenei muzicale autohtone.
Albumul “S-a schimbat”, produs de TVR Media a fost ultimul înregistrat de Laura Stoica.

 

 

 

 

 

Artista s-a născut la Alba Iulia, la 10 octombrie 1967. De-a lungul timpului a câștigat diverse concursuri muzicale, a fost declarată cea mai bună solistă pop-rock, una dintre cele mai puternice și originale personalități ale scenei muzicale autohtone. Un suflet generos s-a implicat în diverse activități și strânger de fonduri pentru  mai multe evenimente caritabile.

Imediat după apariția albumului „S-a schimbat” în 16 iunie 2005, piesele sunt rând pe rând refuzate de principalele rețele de radio, singurele ocazii în care acestea sunt difuzate sunt emisiunile unde este invitată artista și viitor ei soț. În ultimii ani, posturile de radio au reconsiderat muzica Laurei Stoica și aceasta a redevenit una dintre cele mai difuzate artiste. Piesa „Mai frumoasă”, compusă de Laura Stoica pe versuri ce îi aparțineau se află pe primele locuri în difuzări.