Nicolae Ciucă: Coaliția PSD-PNL continuă guvernarea pentru stabilitatea României

Getting your Trinity Audio player ready...

Liderul Partidului Național Liberal (PNL), Nicolae Ciucă, a declarat miercuri, într-o conferință de presă susținută la Târgu Jiu, că actuala coaliție de guvernare PSD-PNL va continua, subliniind că rezultatul alegerilor va reprezenta „cel mai bun sondaj pentru partidele politice din România”. Ciucă a subliniat importanța responsabilității clasei politice pentru a asigura stabilitatea țării.

„Rămâne o guvernare PSD-PNL pentru că, indiferent de rezultat, rezultatul la alegeri va fi cel mai bun sondaj pentru partidele politice din România. Vom vedea cu toții care este realitatea, dar ce consider eu important este nevoia de responsabilitate în continuare a clasei politice pentru a asigura stabilitatea țării”, a afirmat Nicolae Ciucă.

Ciucă a evidențiat contextul internațional tensionat, cu un conflict la granița României și alte crize suprapuse, ca fiind factori ce impun continuitatea și stabilitatea guvernării. „Vedem că avem un context internațional, în proximitatea noastră conflict la graniță, plus celelalte consecințe și efecte generate de această succesiune și suprapunere de crize”, a explicat liderul PNL.

În declarațiile sale, Ciucă a menționat și necesitatea de a face sacrificii pentru a asigura buna guvernare a țării. „Motiv pentru care facem acel minim de sacrificiu de orgoliu ca să putem să guvernăm România în continuare”, a completat el.

Nicolae Ciucă a subliniat că responsabilitatea clasei politice este esențială pentru menținerea stabilității naționale. „Ce consider eu important este nevoia de responsabilitate în continuare a clasei politice pentru a asigura stabilitatea țării”, a reiterat liderul liberal.

Declarațiile lui Nicolae Ciucă vin în contextul apropierii alegerilor, unde rezultatele vor reflecta opinia publicului cu privire la performanța partidelor politice. Cu toate acestea, liderul PNL a afirmat că indiferent de rezultatul alegerilor, coaliția de guvernare PSD-PNL va continua să funcționeze pentru a asigura stabilitatea și guvernarea eficientă a României.