„Nimeni nu-i perfect”, o comedie rafinată prezentată de Teatrul Avangardia

Comedia "Nimeni nu-i perfect" este prezentată de Teatrul Avangardia într-o locaţie premium: nouă sala de spectacole din cadrul Cinema Pro din Capitală, joi, 6 iulie, de la ora 20.00. Textul piesei este semnat de reputatul autor britanic Simon Williams.

Un spectacol rafinat şi cu o precizie de mecanism de ceas care conţine de fapt o comedie cu încurcături amoroase, o comedie despre conflictul dinspre generaţii şi o comedie despre războiul dintre sexe. Şi peste toate acestea, comedia din cadrul comediei.

Farsă iniţiată de către protagonistul piesei (Silviu Biriş) care, mănat de motive economice, se da drept femeie, îl va învălui pe acesta cu efect de bulgare de zăpadă scăpat de sub control atunci când se va îndrăgosti de femeia pentru care a pus la cale respectivă farsă.

Bunicul petrecăreţ, fiica adolescenţă şi femeia feministă şi atractivă par instrumente dintr-o orchestra aflată sub bagheta protagonistului piesei, amplificând situaţiile comice, interpunând obstacole între protagonist şi scopul sau final, generând încurcături şi situaţii palpitante.