USR și-a lansat echipa pentru europarlamentare

Getting your Trinity Audio player ready...

Partidul Uniunea Salvați România (USR) a dezvăluit oficial lista candidaților săi pentru alegerile europarlamentare, punând accent pe profesionalism și integritate. În fruntea listei se află Elena Lasconi, primărița din Câmpulung Muscel, cunoscută pentru implicarea sa activă în comunitate și pentru proiectele de dezvoltare pe care le-a inițiat.

Pe locul al doilea se situează Dan Barna, fostul președinte al USR, care a avut o contribuție semnificativă la creșterea și consolidarea partidului pe scena politică românească. Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, ocupă poziția a treia, fiind recunoscut pentru eforturile sale de reformă în domeniul sănătății și pentru lupta împotriva corupției din sistem.

Decizia privind primii trei candidați a fost luată pe 15 septembrie de Biroul Național al USR, la propunerea lui Cătălin Drulă. Restul listei a fost stabilit în urma unui proces democratic intern, unde 12.336 de membri USR au avut ocazia să voteze online între 9 și 16 septembrie.

În cadrul evenimentului de lansare, președintele USR, Cătălin Drulă, a subliniat viziunea partidului pentru o Românie mai puternică în Europa. „USR va trimite la Bruxelles o echipă de profesioniști cu experiență în diverse domenii, care vor reprezenta cu mândrie și integritate interesele României. Dorim să oferim o alternativă onestă și profesionistă pe scena politică europeană”, a declarat Drulă.