Accident în Deltă. O persoană dată dispărută

Într-un tragic incident în Delta Dunării, 20 de persoane au fost implicate într-o coliziune între două ambarcațiuni, cu 13 persoane la bordul primei și 7 în cea de-a doua, potrivit informațiilor furnizate de ISU Tulcea. Poliția a anunțat că un bărbat de 30 de ani e dat dispărut.

Evenimentul a avut loc azi în jurul orei 12:10 pe canalul Olguţa, în zona localității Mila 23, și a fost semnalat printr-un apel la numărul de urgență 112. Conform IPJ Tulcea, în urma coliziunii, o persoană a căzut în apă și nu a putut fi găsită, aceasta fiind un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani.

Echipele de polițiști și pompieri continuă investigațiile pentru a găsi persoana dispărută. Potrivit ISU Tulcea, incidentul pare a fi un accident naval la intersecția canalelor Șontea cu Oguţa, însă momentan nu există detalii concrete despre persoana dată dispărută.

Operațiunile de căutare sunt coordonate de poliție și sunt sprijinite de elicopterul SMURD, conform informațiilor transmise de ISU Tulcea. Asociaţia SOS Water Rescue a semnalat că o barcă a fost acroșată de o altă ambarcațiune în care se aflau turiști, iar o persoană este considerată dispărută.

Echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea se deplasează în zonă pentru a sprijini căutarea persoanei dispărute.