Actori deveniți casnici din cauza Covid-19 discută despre problemele vieții – Marius Manole și Şerban Pavlu, în primul episod

Primul episod al serialului online „Discutabil”, regizat de Vlad Zamfirescu, a generat peste 80.000 de vizualizări în decurs de aproximativ 48 de ore. Proiectul le dă privitorilor ocazia să asiste la discuţiile fictive pe care le au câţiva actori deveniţi casnici peste noapte, ca urmare a situaţiei provocate de noul coronavirus.

 
Serialul a fost lansat pe 27 martie.

După un scenariu de Alexandru Popa, proiectul le dă privitorilor ocazia să asiste la discuţiile fictive pe care le au câţiva actori deveniţi casnici peste noapte, ca urmare a situaţiei provocate de noul coronavirus.

În primul episod, protagonişti au fost Carmen Tănase, Nadiana Sălăgean, Şerban Pavlu, Marius Manole şi Vlad Zamfirescu. Eu au interpretat rolurile unor prieteni aflaţi într-o întâlnire online, fiecare în casa lui.

„Ne-au scris sute de persoane să ne felicite, să ne mulţumească şi să ne spună că aşteaptă cu nerăbdare episoadele următoare. Am avut emoţii înainte de lansare, este un concept nou, în care noi am crezut, desigur, că altfel nu-l făceam, dar nu ştiam cum va fi primit de public.
 
Scriitura lui Alex Popa şi măiestria colegilor de proiect au ţinut însă oamenii în faţa ecranelor, uitându-se la noi, în faţa a.ltor ecrane, ilustrând tipologii umane în care cu siguranţă ne regăsim sau îi recunoaştem pe cei din jur, mai ales în perioada aceasta. Le mulţumim tuturor celor care ne-au urmărit, sperăm să le placă şi ce vom face în episoadele următoare”, a transmis Vlad Zamfirescu într-un comunicat.

Începând cu episodul al doilea, care va fi difuzat marţi, de la ora 22:00, celor cinci li se vor alătura actriţele Medeea Marinescu şi Kana Hashimoto.

Primul sezon al serialului online „Discutabil” va avea 12 episoade şi va putea fi urmărit pe pagina de Facebook a proiectului, Discutabil – serial online, şi pe canalul de YouTube al ATIC pictures, transmite News.ro.