Actorului Tyler Christopher de la „General Hospital” la vârsta de 50 de ani

Getting your Trinity Audio player ready...

Tyler Christopher, cunoscut pentru rolul său ca Nikolas Cassadine din serialul „General Hospital”, a decedat la vârsta de 50 de ani. Partenerul său din serialul „General Hospital”, Maurice Benard, a anunțat vestea tristă pe Instagram marți seară, dezvăluind că actorul a suferit un eveniment cardiac în apartamentul său din San Diego.

Benard a adăugat că Tyler a fost un individ cu adevărat talentat care a strălucit în fiecare scenă în care a jucat și a adorat să aducă bucurie fanilor săi loiali prin actoria sa. Tyler a fost descris ca un suflet dulce și un prieten minunat pentru toți cei care l-au cunoscut. De asemenea, a fost menționat faptul că Tyler a fost un avocat pentru o mai bună sănătate mintală și tratament pentru dependență, vorbind deschis despre luptele sale cu depresia bipolară și alcoolismul.

Tyler Christopher a interpretat rolul lui Nikolas Cassadine în serialul medical din 1996 până în 2016, precum și pe Connor Bishop între 2004 și 2005. În 2016, a câștigat premiul Daytime Emmy pentru interpretarea sa ca Nikolas și a primit anterior patru nominalizări, dintre care una a fost un premiu special pentru combinație irezistibilă pe care l-a împărțit cu Natalia Livingston. De asemenea, a lucrat la „Days of Our Lives” între 2001 și 2019, obținând o nominalizare la Daytime Emmy pentru cel mai bun actor într-un serial dramatic pentru interpretarea sa ca Stefan DiMera.

Născut pe 11 noiembrie 1972, în Joliet, Illinois, Tyler Christopher a fost căsătorit cu actrița din „Desperate Housewives”, Eva Longoria, între 2002 și 2004 și cu reportera ESPN, Brienne Pedigo, între 2008 și 2021. Christopher și Pedigo au doi copii împreună: Greysun James Christopher și Boheme Christopher.

Pe lângă „General Hospital” și „Days of Our Lives”, Tyler Christopher a lucrat și la serialul de dramă ABC Family „The Lying Game” și a avut apariții în seriale precum „The Twilight Zone”, „CSI: Crime Scene Investigation”, „Family Law”, „Charmed”, „Angel” și „The Pretender”. De asemenea, a jucat în mai multe filme de televiziune cu tematică de dezastre, precum „Ice Storm”, „20.0 Megaquake” și „Super Volcano”. Printre creditele sale cinematografice se numără „Shouting Secrets”, „Out of the Black”, „Max Winslow and the House of Secrets”, „Murder, Anyone?” și „Beyond the Lights”.