Actriţa Maia Morgenstern împlineşte astăzi 55 de ani: „Dacă ne tot facem operaţii estetice, vom fi o ţară fără babe”“

Actriţa Maia Morgenstern, care împlineşte 55 de ani pe 1 mai, spune că nu este de acord cu tendinţa vedetelor de a-şi face operaţii estetice pentru a-şi camufla anii, spunând că „fiecare vârstă e frumoasă şi trebuie asumată“.

Maia Morgenstern, care îşi aniversează ziua de naştere pe 1 mai, spune că sărbătoarea a fost iniţiată în SUA şi că „1 Mai nu e o sărbătoare comunistă, ci una socialistă, care se sărbătoreşte în toată lumea“. „1 mai a devenit Ziua Internaţională a Muncii. În majoritatea ţărilor vest-europene, ziua de 1 Mai este zi liberă. Am respectat, întotdeauna, sărbătoarea de 1 Mai“.

„Pe mine m-a afectat această sărbătoare care cade de ziua mea de naştere în sensul că nu puteam duce bomboane la şcoală, fiind o zi liberă. Era singura mea supărare. În rest, întotdeauna, am petrecut frumos de ziua mea, am aşteptat oaspeţi cu mare drag de ziua mea“

Maia Morgenstern, care s-a născut pe 1 mai 1962 la Bucureşti, spune că nu o sperie vârsta de 55 de ani. „Dimpotrivă. Fiecare vârstă are frumuseţea ei. Sunt tot eu, în fiecare an, tot mai îmbogăţită, cu mai multă experienţă."

De ce să-mi ascund vârsta? Dacă ne tot ascundem vârsta prin operaţii estetice, în curând nu vom mai avea babe în ţara asta. Vom fi o ţară fără babe. Nu trebuie să ducem lipsă de babe şi de moşi, sunt şi ei necesari“