Administrația Străzilor București a cumpărat 6.240 de kilograme de telemea pentru „protecția salariaților”

Administrația Străzilor București a cumpărat 6,2 tone de telemea de vacă pentru 130 de angajați, plătind pentru brânză 157.248 de lei, se arată într-un anunț publicat în SEAP.

Potrivit caietului de sarcini, cele 6.240 de kilograme de telemea au fost achiziționate pentru „protecția salariaților care lucrează în condiții de muncă ce impun acest lucru”, iar criteriul de atribuire al contractului a fost prețul cel mai scăzut.

Anunțul de „Furnizare telemea maturată în vid” a fost publicat în SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice) pe data de 27 februarie de către Administrația Străzilor București. Ofertantul câștigător a fost firma CARLAND S.R.L., iar anunțul atribuirii contractului s-a făcut pe 24 aprilie.

Potrivit anunțului din februarie, obiectul contractului consta în achiziționarea de telemea de vacă maturată în vid, pentru un număr de 130 angajați, respectiv 6.240 kg (31.200 bucati telemea de vaca), în conformitate cu cerințele și necesitatea prevazută la nivelul caietului de sarcini.

Contractul este valabil până la data de 31.12.2020, cu posibilitatea de prelungire.