Alin Nica: Cine va fi sprijinit de PSD va pierde alegerile în Timiș

Getting your Trinity Audio player ready...

Alin Nica, fost preşedinte al PNL Timiş, demis din funcţie, anunţă că acel candidat care va fi susținut de PSD pentru Primăria Timişoara va pierde.

„Eu cred şi am spus că cine va candida sprijinit de PSD va pierde alegerile în Timişoara şi îmi menţin această afirmaţie. După ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile e o întreagă emoţie în Timişoara şi în Timiş, un spirit de revoltă şi de nedreptate care ni s-a făcut, încât cu greu cred că un candidat susţinut de PSD va putea să se opună acestui val care va veni peste el în data de 9 iunie”, a spus Alin Nica miercuri seară la Euronews România.

Alin Nica a făcut această afirmaţie atunci când i-a fost adresată întrebarea dacă pentru Primăria Timişoarei îi va susţine pe Nicolae Robu sau pe Dominic Fritz, iar răspunsul acestuia a fost: „Vă anunţ când voi hotărî pe cine voi susţine. Că categoria mea de votânt sunt un tip de om conservator, este cunoscut, mai ştie încă şi că îl detest de niciodată nu l-am ascuns. Şi cel mai important, de dreapta. Nu vreau să susţin pe nimeni care să fie subjugat de PSD sau coafat de aceştia şi, mult mai important, să fie de dreapta. Şi, categoric, acel candidat va câştiga Primăria Timişoarei”, a explicat Alin Nica, adăugând că a sprijinit alianţa naţională dintre PSD şi PNL pentru stabilitatea ţării, însă nu a susţinut alianţa dintre cele două formaţiuni politice pentru alegerile europarlamentare. „Părerea mea este că această alianţă s-a făcut pentru a salva conducerile celor două partide de la un rezultat ruşinos în alegerile europarlamentare, adică PSD sub 30%, iar PNL sub 20%.” – a precizat acesta.