Avertizări meteo și pentru București

Getting your Trinity Audio player ready...

Meteorologii au emis noi alerte meteorologice pentru București, anunțând temperaturi mai scăzute decât este normal pentru această perioadă a anului. Această situație va persista până luni dimineața, cu temperaturi negative înregistrate în noaptea de duminică spre luni și formare de ghețuș.

Prognoza meteorologică pentru intervalul 26 noiembrie 2023, ora 10:00 – 26 noiembrie 2023, ora 20:00, indică o vreme mai rece decât ar fi normal în această perioadă a anului. Cerul va fi înnorat, iar în primele ore ale intervalului vor mai fi precipitații slabe, mixte. Vântul va avea intensificări, cu rafale în general de 35-50 km/h. Temperatura maximă va fi de doar 5-6 grade Celsius.

Pentru intervalul 26 noiembrie 2023, ora 20:00 – 27 noiembrie 2023, ora 10:00, se preconizează că vremea va continua să fie mai rece decât normal. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura minimă va scădea la -4…-2 grade Celsius, favorizând formarea de ghețuș.

Aceste condiții meteorologice extreme necesită măsuri de precauție sporite din partea locuitorilor și a autorităților. Se recomandă evitarea deplasărilor care nu sunt esențiale și adaptarea vestimentației la condițiile de frig. De asemenea, este important să se urmărească actualizările meteorologice pentru a fi la curent cu evoluția vremii.