Baritonul Fang Shuang concertează la Cinema Pro

,,12 ani de când este în România, 12 ani de când ne-am îmbogățit cu vocea sa angelică. Acesta este baritonul FANG SHUANG, care în 2005 și-a urmat părinții și a venit să studieze canto în România. În anul 2012 a absolvit Conservatorul Național la clasa mestrului Ionel Voineag și vocal coach dna Andreiana Roșca-Geamănă, iar la clasa de operă a fost sub îndrumarea dl Cristian Mihăilescu.

În 2017, a obținut locul III în cadrul emisiunii ,,Românii au Talent” și asta l-a adus mult mai aproape de inima românilor, mulți susținând că este ,,româno-chinezul nostru”. Fang iubește țara noastră, considerând-o ,,a doua lui casă” și nu ezită să spună acest lucru la fiecare apariție TV pe care o are.”

Întrucât publicul român îl îndrăgește, Fang și-a propus să-l surprindă, oferind drept cadou, primului său concert (10 martie, Cinema Pro, Ora 19:00), iar Asociația PsiArt, îi este alături pe acest drum frumos, care va însemna răsplata tuturor anilor de studiu și de dăruire față de țara noastră!

În acest concert, alături de Fang vor fi:
– Alexandra Manole – Absolventă a Universității de Muzică din București, Master secția Canto Clasic la clasa maestrului Ionel Voineag și vocal coach dna Andreiana Roșca-Geamănă;
– Baletul WOW Dance – format din profesioniști, absolvenți ai Liceului de Coregrafie “Floria Capsali” București și ai studiilor superioare cu profil coregrafic și regizoral. Au evoluat pe scene importante din București, din țară, dar și din străinătate;
– Grădinița Little Oaks Academy;
– Școala Gimnazială Nr. 88.

Invitat special: Felicia Filip

Vă așteptăm cu mare drag!

Bilete: http://www.eventim.ro/…/imbratisarea-prima…/performance.html