Britanicul Tom Odell cântă la Arenele Romane din Bucureşti

Cântăreţul britanic Tom Odell, obişnuit cu publicul de la festivaluri precum Glastonbury, T in the Park, Pinkpop, Untold, Awake, Exit Festival şi Lowlands, vine la Bucureşti pentru un concert programat la Arenele Romane, pe 16 februarie 2019.

Interpretul desemnat compozitorul anului 2014 la premiile Ivor Novello a ajuns cunoscut după ce mai multe piese ale sale au fost folosite pe coloana sonoră a unor seriale de succes. Cântecul său „Can’t Pretend” a fost auzit în serialul „The 100”, iar „Long Way Down” a apărut în „The Blacklist” şi în pelicula „The Fault In Our Stars”. În „If I Stay”, ca şi în serialele „NCIS” şi „Vampire Diaries” a fost inclusă piesa sa „Heal”.

O altă specialitate a lui Odell sunt reluările unor piese făcute celebre de artişti cunoscuţi, cum este coverul pentru „Real Love”, a trupei The Beatles, şi varianta sa pentru „True Colours”, a lui Cyndi Lauper.

Conaţionala sa, Lily Allen, care este creditată cu descoperirea lui Odell în 2012, spunea că energia cântăreţului îi aminteşte de David Bowie.