Ciolacu vrea să aducă PNL într-o situație delicată

Deputatul PNL Robert Sighiartău a făcut declarații ferme cu privire la strategia președintelui PSD, Marcel Ciolacu, susținând că acesta dorește să aducă PNL într-o situație delicată pentru a determina acceptarea unor liste comune. Sighiartău a sugerat că Ciolacu vizează să devină președintele României și are nevoie de un PNL slăbit pentru a se legitima în turul doi al alegerilor, dacă ajunge acolo cu George Simion. De asemenea, deputatul PNL a avertizat că această strategie ar putea aduce PNL într-un pericol major și ar putea afecta stabilitatea României.

Sighiartău a subliniat că este împotriva formării unei alianțe cu liste comune, susținând că PNL a suferit deja mult din această alianță și ar putea avea consecințe negative pe termen lung. El a insistat că PNL trebuie să corecteze greșelile făcute atunci când a adus PSD la guvernare și să îl elimine pe Marcel Ciolacu din funcție până în decembrie. Sighiartău a menționat că există mai multe scenarii în discuție, inclusiv posibilitatea de a reface alianța cu USR.

Cu privire la impozitarea propusă într-un proiect de lege, Sighiartău a criticat măsurile, susținând că nu aduc beneficii economiei private și că PNL ar trebui să se opună acestui proiect. De asemenea, a subliniat că Marcel Ciolacu nu este potrivit să fie președintele României din cauza unor declarații contradictorii și a introducerii unor taxe și impozite noi, în ciuda promisiunilor anterioare.