Coliziune între o cisternă încărcată cu GPL și un autotren plin cu medicamente

Getting your Trinity Audio player ready...

Sâmbătă dimineața, în județul Vâlcea, a avut loc o coliziune între o cisternă încărcată cu GPL și un autotren plin cu medicamente pe DN 7. Autoritățile au răspuns prompt, evacuând zona respectivă și stabilind un perimetru de siguranță. „Polițiștii rutieri intervin la locul accidentului pe DN 7. Conform investigațiilor preliminare, coliziunea a avut loc în localitatea Racovița, la kilometrul 221”, a comunicat IPJ Vâlcea în aceeași zi.

Potrivit informațiilor furnizate, traficul rutier a fost complet blocat în zonă. Echipele de la Stația Brezoi a ISU Vâlcea au ajuns la locul incidentului, stabilind un perimetru de siguranță și evacuând persoanele aflate în apropiere.

”În urma recunoaşterii şi a măsuratorilor efectuate cu dozimetrul din doatare, nu sunt scurgeri de GPL sau depăşiri ale valorilor normale. Pe carosbil sunt scurgeri de motorină”, anunţă ISU Vâlcea.

Centrul Infotrafic a menţionat că TIR-ul implicat în accident este încărcat cu medicamente, iar şoferul acestuia acuză dureri, urmând să fie evaluat medical.