Concert caritabil aniversar organizat de Fundatia Principesa Margareta a României

Fundația Principesa Margareta a României organizează în această seară ediția a zecea a Concertului Regal, în scopul strângerii de fonduri în beneficiul programului Tinere Talente.

Cu ocazia aniversarii Majestatii Sale, Regele Mihai I, care astăzi împlineşte 96 de ani, în prezența membrilor Familiei Regale a României, Fundația Principesa Margareta a României organizează în această seară ediția a zecea a Concertului Regal, în scopul strângerii de fonduri în beneficiul programului Tinere Talente.

Concertul are pe pe scena Sălii Mari a Ateneului Român și îi aduce în ipostaze solistice pe violonistul Remus Azoiței, pianista Alexandra Dariescu și tenorul Teodor Ilincăi, acompaniați de Orchestra Fundației Principesa Margareta a României, cu Tiberiu Soare la conducere.

Programul cuprinde, între altele, pagini de Rahmaninov, Vivaldi, Puccini și Beethoven.

Evenimentul are loc începând cu ora 19.00 iar fondurile strânse în urma concertului caritabil vor sprijini programul „Tinere Talente” prin care Fundația oferă burse de studiu celor mai talentați tineri artiști români, aflați în situații materiale dificile. Concertul va fi transmis în direct de Radio România Muzical.