Concertul Cvartetului Schumann, care urma să aibă loc mâine, 17 noiembrie, se anulează

Într-un comunicat transmis presei, ArCub precizează că Concertul Cvartetului Schumann, care urma să aibă loc mâine, 17 noiembrie, în cadrul DA CAPO – ARCUB CHAMBER MUSIC SERIES #2, se anulează din motive independente de voința noastră. Vom încerca să reprogramăm concertul în 2016.

Cei care au cumparat bilete își pot primi banii înapoi, în funcție de modalitatea prin care s-a făcut achiziția. Toate sumele plătite prin card de debit sau de credit vor fi returnate în contul din care au fost plătite. Pentru a realiza acest lucru trebuie să trimiteți un e-mail la adresa contact@eventim.ro cu urmatorele informații: Nume, prenume, order ID-ul. Pentru modalitatea de plată – transfer bancar, vă rugăm să contactati EVENTIM prin Formularul de contact de pe website și să furnizați informații precum: Nume, Prenume, cont, adresa și CNP, pentru a se putea iniția procedura de returnare a banilor. În cazul în care biletele au fost achiziționate de la unul dintre punctele de vânzare Eventim.RO (Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Librăriile Cărturești și Humanitas) sau de la sediul EVENTIM.RO din strada Polonă, nr 15, Sector 1, București (lângă Parcul Grădina Icoanei) – vă rugăm să returnați biletele la punctul de vânzare de la care le-ați achiziționat. Veți primi contravaloarea lor pe loc, în cash sau prin transfer bancar. Detalii: www.eventim.ro

Mai aveti posibilitatea de a folosi biletul achizitionat la urmatorul concert din seria DA CAPO – ARCUB CHAMBER MUSIC SERIES, care va avea loc pe data de 10 decembrie, la Hanul Gabroveni, sustinut de Trio Enescu.

 

TRIO ENESCU

O excelentă formație camerală cu un simț deosebit pentru sincronizare în ansamblu, precizie și sensibilitate, varietate stilistică, înaltă perfecțiune tehnică și expresivitate. Acestea sunt cuvinte des întâlnite în criticile concertelor susținute de Trio Enescu. Ansamblul a fost fondat de cei trei muzicieni, Alina Armonas-Tambrea, Edvardas Armonas si Gabriele Gylyte, în anul in care s-au implinit 130 de ani de la nașterea legendarului violonist și compozitor George Enescu.

De la primele concerte, formația a primit înalte aprecieri din partea publicului și a presei. Prin interpretarea plină de sensibilitate, bazată pe o aprofundare muzicală a pieselor interpretate, muzicienii și-au dezvoltat o forță compactă expresivă, care magnetizează publicul auditor în călătoria acestuia prin diferite epoci ale muzicii universale.

În scurt timp au fost încununați de succese: premiul I la concursul internațional de muzică de cameră “Helexpo” din Salonic, precum și premiul societății Brahms din Austria.

Activitatea concertistică însumează scene de exceptie: Alte Oper Frankfurt, Friedrich-von-Thiersch – Saal Wiesbaden, sala Filarmonicii din Vilnius, până la Izumi Hall Osaka, Japonia.

Încă înainte de înființarea trio-ului, cei trei artiști au avut deja numeroase succese pe diferite scene internaționale cum ar fi: Concursul international “Jeunesses Musicales”, concursul  “N. Rubinstein” și concursul “Landgraf von Hessen”, pe langă alte apariții solistice în Europa, Japonia, SUA și America de Sud.

Printre profesorii și mentorii Trio-ului Enescu se numără Cvartetul Alban Berg, Prof. Paul Dan, Prof. Paul Badura-Skoda precum și Prof. Harald Schoneweg, cei trei fiind absolvenți ai conservatoarelor din Köln, Düsseldorf, Frankfurt, Vilnius și Paris.

Țelul acestei formații de elită este interpretarea, alături de repertoriul clasic, al unor piese noi și mai puțin cunoscute sau rar cântate, exemplu fiind chiar trio-urile lui George Enescu. Începând cu anul 2013, cei trei artiști lucrează în colaborare permanentă cu renumita firmă de înregistrări Genuin Classics din Leipzig.

În iunie 2014, a apărut primul CD cu lucrări de George Enescu și Gabriel Fauré. Al doilea material discografic este planificat în anul 2016. În anul 2015, Trio Enescu a debutat la Rheingau Musik Festival și la Beethoven-Haus din Bonn.