Coronavirus în România: 401 cazuri noi de îmbolnăvire

Duminică, la două luni de la izbucnirea epidemiei de coronavirus în România, numărul de cazuri de coronavirus a ajuns la 11.036, după ce în ultimele 24 de ore au fost raportate 401 noi îmbolnăviri, potrivit Grupului de Comunicare Strategică. Dintre persoanele confirmate pozitiv, 3.054 au fost declarate vindecate și externate.

 
Până astăzi, 26 aprilie, pe teritoriul României, au fost confirmate 11.036 de cazuri de persoane infectate cu coronavirus. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 401 de noi cazuri de îmbolnăvire.
 
Totodată, până acum au decedat 608 persoane diagnosticate cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj și Prahova.
 
La ATI, în acest moment, sunt internați 236 de pacienți.
 
Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 11.775 de persoane. Alte 24.052 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.
 
Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 136.518 de teste