De la New York la Singapore, fanii s-au înghesuit să cumpere noul Harry Potter

De la New York la Singapore, fanii s-au înghesuit duminică să cumpere primele exemplare ale cărții ''Harry Potter și copilul blestemat", versiunea adaptată a piesei de teatru jucate în premieră mondială cu o seară înainte la Londra, transmite luni AFP.

La New York, peste 500 de persoane se așezaseră la rând la cea mai mare librărie din oraș, sucursală a Barnes&Noble din Union Square. Prima cumpărătoare a stat șase ore la coadă și a mărturisit că nu se va culca până ce nu va termina cartea.

Același entuziasm a fost înregistrat la Singapore, unde peste 300 de fani s-au așezat în fața librăriei Kinokuniy, care s-a deschis la ora locală 07:01, pentru a fi printre primii din lume care își cumpără al optulea volum al seriei.

La 19 ani de la evenimentele relatate în "Harry Potter și Relicvele Morții", a șaptea și ultima carte a seriei scrise de romanciera britanică J.K. Rowling și apărută în 2007, aventurile vrăjitorului cu ochelari înregistrează același succes. "Harry Potter and the Cursed Child" a fost lansat sâmbătă la miezul nopții în Marea Britanie.