Dorina Lazăr revine la conducerea Teatrului Odeon

Actrița Dorina Lazăr revine la conducerea Teatrului Odeon din București, după ce primarul general a semnat dispoziția privind reintegrarea ei pe postul de manager al instituției care se află în subordinea Primăriei Capitalei.

Nicușor Dan a amintit că Dorina Lazăr a fost înlăturată din funcție în mod abuziv și deși a câștigat în instanță, fosta administrație Firea nu a făcut nimic pentru aplicarea hotărârii judecătorești.

”Am semnat ieri dispoziția privind reintegrarea doamnei Dorina Lazăr pe postul de manager al Teatrului Odeon, aflat în subordinea Primăriei Capitalei. Dorina Lazăr a fost demisă abuziv din această funcție în 2017, iar anul trecut a câștigat procesul cu primăria pe această speță. În ciuda deciziei definitive a instanței, fosta conducere a PMB n-a făcut nimic pentru a pune în aplicare hotărârea judecătorească, lucrurile trenând excesiv. Am vorbit astăzi la telefon cu Dorina Lazăr și m-am bucurat să-i pot da vestea bună pe care o aștepta de atâta vreme: începând de azi, este din nou managerul Teatrului Odeon. Îi doresc mult succes!”, a precizat Nicușor Dan, pe Facebook.