Elon Musk spune „Am prea mult de lucru în farfurie”

elon musk

Miliardarul Elon Musk a spus luni că lucrează „cel mai mult… de dimineața până seara, șapte zile pe săptămână”, când a fost întrebat despre recenta achiziție a Twitter și despre conducerea producătorului auto Tesla Inc.

„Am prea multă treabă, ceea ce este sigur”, a spus Musk prin videolink la o conferință de afaceri în marginea summitului G20 de la Bali.

Musk este directorul executiv al ambelor companii și conduce, de asemenea, firma de rachete SpaceX, startup-ul Neuralink și firma de tuneluri Boring Company. Purtând o cămașă de batik trimisă de organizatori, a apărut pe ecranul luminat de lumânări.

Investitorii Tesla sunt îngrijorați de faptul că Musk, un „nanomanager” auto-mărturisit care a fost implicat personal în deciziile la nivel de lucru, de la designul auto până la problemele legate de lanțul de aprovizionare, este distras într-un moment critic pentru cel mai mare producător de vehicule electrice din lume.

Valoarea acțiunilor Tesla s-a redus la jumătate de la începutul lunii aprilie, când a dezvăluit că a luat o participație la Twitter. Vânzările sale de acțiuni Tesla, inclusiv încă 4 miliarde de dolari săptămâna trecută pentru a-și aduce vânzările legate de Twitter la 20 de miliarde de dolari, au adăugat la presiune în plus.