Emisiunea Audiențe – Ediție specială, invitat Allen Coliban, primarul Brașovului

carton audiente

Emisiunea Audiențe din această săptămână vă propune o ediție specială.

Miercuri, 29 iunie, de la ora 19:00, Iosif Prodan îl are invitat pe primarul Brașovului, dl. Allen Coliban. Va fi o discuție despre schimbările din administrația publică locală din ultimii doi ani, dar și despre viitor USR, partid din care provine dl. Coliban.

Allen Coliban este primarul Brașovului din 27 septembrie 2020. Anterior a fost senator în Parlamentul României, în mandatul 2016-2020, unde a deținut timp de 4 sesiuni parlamentare funcția de Președinte al Comisiei pentru Mediu. S-a remarcat ca inițiator al “DNA-ului Pădurilor”, al Legii Mirosurilor și al proiectului #FărăGunoaieÎnNatură – implementarea sistemului de garanție pentru ambalaje.

În mandatul de primar, Allen Coliban și-a propus ca Brașovul să devină orașul cu cea mai ridicată calitate a vieții și să îl transforme într-o adevărată capitală verde a României. Propune o viziune ambițioasă de dezvoltare durabilă a orașului, cu accent pe mobilitate alternativă, turism sustenabil, creșterea nivelului educației universitare, atragerea de investitori din zona Tech & IT, precum și valorificarea patrimoniului istoric, cultural și natural pe care Brașovul îl are.

Printre cele mai ambițioase proiecte demarate pentru Brașov se numără construcția a două spitale, înființarea Parcului Natural Brassovia – care reunește toate pădurile periurbane ale municipiului, precum și înființarea centrelor social-culturale de cartier.