Explozie într-un bloc din Sibiu

Duminică dimineața, un incident tragic a zguduit liniștea unui bloc din Sibiu, după ce o explozie puternică a avut loc într-un apartament situat la parter. Zeci de locatari au fost evacuați, iar echipele de intervenție au depus eforturi remarcabile pentru a gestiona situația de urgență.

În urma exploziei devastatoare, doi locuitori ai apartamentului au fost descoperiți decedați de către echipele de salvare. Din păcate, degajările dense de fum au pus în pericol operațiunile de căutare și salvare, ceea ce a îngreunat intervenția.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu, Andreea Ștefan, echipele de pompieri au reușit să pătrundă în apartament, unde au descoperit tristele vestigiuri ale tragediei. Operațiunile de căutare-salvare sunt în desfășurare pentru a evalua situația completă și pentru a asigura siguranța tuturor locatarilor evacuați.

Momentan, cauza exploziei urmate de incendiu rămâne subiectul unei cercetări amănunțite efectuate de către autorități. Comunitatea este profund afectată de acest eveniment tragic, iar gândurile noastre se îndreaptă către familiile celor decedați și spre cei afectați de acest incident.

Echipele de intervenție continuă să lucreze pentru a restabili siguranța locuințelor evacuate și pentru a stabili cu exactitate circumstanțele acestui eveniment.