Firea, anunţ oficial: Candidez pentru un nou mandat. Doar copiii îmi spun să nu o fac

Gabriela Firea a anunțat oficial, în prima zi din an, că va candida pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, pentru că ”și-a făcut datoria” față de bucureșteni și că nu vrea ”să abandoneze” nici ea, nici soțul său Florentin Pandele, primarul orașului Voluntari. Anunțul Gabrielei Firea a fost făcut la România TV, tot acolo unde a transmis din nou că nu va candida pentru șefia PSD.

„Candidez pentru un nou mandat de primar general. Consider că mi-am făcut datoria. Am început noi proiecte și vreau să le finalizez. Doar copiii mai mari îmi spun să nu mai candidez. Că noi nu merităm această viață așa de dură. Nu este normal să abandonăm nici eu, nici soțul meu”, a declarat Gabriela Firea, miercuri, la România TV.

Primarul a mai adăugat că ”nu vânează locul nimănui” și că dacă i se va cere, va susține ”o anumită echipă” la șefia PSD:

„Nu vânez locul nimănui, consider că fiecare are propriul său drum în viață și nu, nu voi candida împotriva lui Marcel Ciolacu. Dimpotrivă, dacă voi fi solicitată voi susține o anumită echipă. De ce nu, poate chiar aceasta interimară”, a mai spus Firea.