Gabriela Szabo a fost schimbată de la conducerea CSM București

4afe9c66 117f 4cf2 9813 e2ffe34e59d3

Într-o postare pe Facebook, primar capitalei, Nicușor Dan a anunțat schimbarea campioanei de la conducerea CSM București.

“Am luat decizia de a schimba conducerea Clubului Sportiv Municipal București. Directorul general al CSM, Gabriela Szabo, va fi detașată la conducerea Centrului Dalles, iar în locul ei va fi numit interimar unul dintre directorii adjuncți.

Înainte de a lua această decizie, am discutat cu membrii Consiliului de Administrație al CSM București, iar concluzia a fost clară – schimbarea e necesară. Actuala conducere a ratat obiective competiționale, a determinat plecarea unor oameni valoroși și a avut un management defectuos (decizii pripite și fără consultare, dar și tergiversarea luării altor decizii, incapacitatea de a armoniza relațiile interne, abordări conflictuale în interacțiunile cu șefii secțiilor sportive).

În același timp, în urma semnalelor primite din interior, voi trimite Corpul de Control pentru a verifica activitatea CSM București.

Precizez că am toată prețuirea pentru performanțele sportive ale Gabrielei Szabo, dar decizia pe care am luat-o privește activitatea ei în fruntea CSM București.”

Context:

Mai mulţi consilieri generali au cerut, în şedinţa de joi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), schimbarea din funcţie a antrenorului echipei de handbal din clubul municipalităţii, acuzându-l pe Adrian Vasile de contraperformanţă. Fostul viceprimar Aurelian Bădulescu crede că tot consiliul ar trebui să ceară demisia ca urmare a rezultatelor proaste: „Acest flauşat nu ştie, dacă-l iau mai repede, nici pivotul de pe stânga dacă poate să meargă pivot pe dreapta”.

Coordonatorul Clubului Sportiv Municipal, Gabriela Szabo, a admis că nu au fost îndeplinite obiectivele de performanţă în ultimii doi ani de către echipa feminină de handbal.