Greva STB continuă și vineri

Cu toate că Tribunalul București a declarat greva spontană a angaajaților STB ca fiind ilegală, greva continuă și vineri.

Într-o declarație la Digi24, Adrian Criț, directorul STB a spus că a avut o ședință în această dimineață cu primarul Nicușor Dan și sunt căutate soluții pentru deblocarea situației.

Primarul Nicușor Dan a amenințat greviștii cu plângeri penale.

Primarul Capitalei Nicușor Dan a mers vineri dimineață la sediul STB, în contextul în care greva angajaților continuă, în ciuda deciziei executorii a instanței care a suspendat protestul. Primarul unde ar urma să facă declarații imediat ce încheie discuțiile cu sindicaliștii STB. Amintim că angajații cer demisia directorului STB.

În cursul serii primarul general, Nicușor Dan, anunța că șansele de reluare a lucrului sunt minime dar că la prima oră a dimineații greviștii vor fi informați prin executori judecătorești de decizia Tribunalului București: ”Sunt șanse minime ca mijloacele de transport al STB să circule la prima oră, dar am încredere că apoi vor circula / Plângerea penală este depusă / Cine nu va ieși vineri dimineață pe traseu va răspunde.”