Kate Winslet spune că a refuzat să-i fie ascunsă burta într-o scenă

Actrița Kate Winslet dezvăluie că a refuzat propunerea regizorului serialului „Crima din Easttown” de a edita o scenă de sex în care i se vedeau formele prea rotunde. Ea spune că nu a acceptat nici ca ridurile din jurul ochilor să-i fie scoase cu ajutorul calculatorul în pozele de pe afișul serialului.

Actrița a povestit că regizorul Craig Zobel s-a oferit să-i prezinte trupul într-o lumină mai favorabilă, potrivit The Guardian, care preia un articol din New York Times. 

La o scenă de sex dintr-un episod, regizorul a asigurat-o că-i va „tăia” puțin din grăsimea de pe burtă prin editare video, însă Kate Winslet spune că a refuzat categoric: „Să nu îndrăznești!”.

De asemenea, actrița, care o joacă pe polițista și bunica Mare Sheehan în „Crima din Easttown”, a mai spus că a trimis de două ori la refăcut afișul de prezentare a serialului, pentru că portretul ei fusese editat prea mult.

„Le-am spus: Băieți, știu câte riduri am în jurul ochilor, vă rog să le puneți pe toate la loc„, a mai povestit actrița de 45 de ani.

„L-am întrebat și pe soțul meu (Edward Abel Smith – n.r.): E ok? E în regulă să joc o femeie la vârsta a doua, care e bunică și care are obiceiul de a avea aventuri de o noapte? Și mi-a răspuns: Kate, e nemaipomenit„.

Actrița a adăugat: „Uite, sper că jucând-o pe Mare ca femeie de vârsta a doua – voi împlini 46 de ani în octombrie -, bănuiesc că din cauza asta oamenii s-au atașat atât de tare de personaj, pentru că în mod clar nu există filtre”.

„E o femeie complet funcțională, plină de defecte, cu un corp și figură care se mișcă în concordanță cu vârsta ei, cu stilul de viață și cu locul de unde vine. Cred că ne-a lipsit lucrul ăsta”, a mai spus ea.

Kate Winslet a mai mărturisit că nu i-ar fi „confortabil” să mai filmeze o scenă nud.