Keith Richards anunță o nouă producție discografică a trupei Rolling Stones

Componentul Rolling Stones, Keith Richards, a asigurat că "foarte curând" trupa va înregistra "un nou material" și, deși nu a precizat tipul de muzică, el a subliniat că nu este vorba de volumul II al 'Blue &; Lonesome', cel mai recent album al lor de cântece de blues, relatează EFE.

Chitaristul de la Stones a făcut aceste declarații în cadrul seriei de întrebări și răspunsuri online pentru fani intitulată 'Ask Keith Richards'.

"Aveți inspirație pentru a reveni în studio alături de Stones și a înregistra?", a fost întrebarea la care a răspuns Richards într-un clip postat pe site-ul oficial de Youtube.

"Da, avem și deja o facem, iar foarte curând vom înregistra un nou material și ne vom gândi apoi unde ne va duce acesta", a răspuns muzicianul în vârstă de 73 de ani.

El a explicat că succesul înregistrat de 'Blue &Lonesome', lansat în decembrie 2016 — primul lor album de studio din ultimii zece ani ce conține doar versiuni ale unor piese de blues — a fost o mare surpriză pentru ei.

"Credeam că este ceva ce trebuie să facem, dar nu ne așteptam la un asemenea răspuns", a explicat Richards.

Succesul înregistrat ducea cu gândul la "un inevitabil volum 2'. "Nu cred că ne vom apuca de asta imediat (…) A fost amuzant să înregistrăm și mai sunt încă multe de făcut", a subliniat Richards.

Declarațiile lui Keith Richards intervin după ce, la începutul lunii, rapperul Skepta a postat o poză pe Instagran în care Mick Jagger apărea într-un studio de înregistrare, fără alte detalii.