Legends of Jazz: Charlie Parker & Dizzy Gillespie Tribute, la Sala Radio

Jazz Syndicate Live Sessions prezintă un concert de excepţie, un tribut adus legendarilor CHARLIE PARKER & DIZZY GILLESPIE, în data de 31 martie 2016, de la ora 20.00, la Sala Radio din Capitală. Concertul este reprogramat din toamna anului 2015, iar biletele cumpărate pentru evenimentul din 2015 sunt valabile.

Cinci muzicieni ai noului val de jazz se vor reuni pe scenă pentru a le dedica o seară de neuitat celor care au fost doi dintre cei mai aclamaţi artişti de jazz din toate timpurile: Bird şi Dizzy.

Pe scena Sălii Radio va urca un All Star Band, format din saxofonistul stabilit în Olanda, Cătălin Milea şi trompetistul Sebastian Burneci – leader al Bucharest Jazz Orchestra, iar secţia ritmică va fi asigurată de câştigătorul "Jacksonville Piano Jazz Competition – 2015" Sorin Zlat, la pian, Adrian Flautistu la bas şi Iulian Nicolau la baterie.

Despre Bird şi Dizzy s-ar putea scrie pagini întregi, fără a epuiza nici pe departe impresionantele cariere ale celor doi, sau influenţa pe care au avut-o asupra muzicii jazz.

CHARLES PARKER, cunoscut şi ca "Yardbird", sau mai simplu "Bird", a fost un saxofonist şi compozitor american de jazz de geniu.

Biletele se găsesc în reţeaua Eventim.ro şi în Reţeaua IaBilet.ro.