Liderii ALDE Europe şi Renew Europe: USR este singura alternativă liberală reală

alde europe
Getting your Trinity Audio player ready...

Ilhan Kyuchyuk, co-preşedintele partidului liberal european ALDE şi Stéphane Séjourné, preşedintele Renew Europe, au transmis mesaje de susţinere pentru USR, la Congresul politic de sâmbătă al partidului.

Co-preşedintele ALDE a arătat că valorile liberale au puterea de a transforma Europa şi că USR este singura alternativă liberală reală, care poate moderniza România, potrivit comunicatului de presă al USR.
„USR este singura alternativă liberală pentru o Românie modernă şi progresivă. În 2024, trebuie să convingem cetăţenii europeni că viziunea noastră liberală este singura soluţie pentru rezolvarea problemelor oamenilor. Combatem inflaţia, îmbunătăţim serviciile publice pentru toţi, prin eliminarea corupţiei, creştem salariile profesorilor pentru a îmbunătăţi educaţia copiilor noştri. Trebuie renunţat la vechiul fel de a face politică, de care cetăţenii români sunt dezamăgiţi deja de decenii”, a declarat Ilhan Kyuchyuk, co-preşedintele ALDE.
Stéphane Séjourné, preşedintele Renew Europe, a afirmat că USR poate oferi românilor o altă cale la alegerile din 2024, o adevărată alternativă la coaliţia PSD-PNL.
„USR este un partid gata de luptă pentru a fi alternativa la actuala coaliţie de la putere şi propune românilor o altă cale în viitorul an electoral. 4 alegeri! 4 ocazii de a apăra valorile liberale, centriste, reformiste şi pro-europene! 4 momente în care spiritul inovaţiei, dorinţa de reforme şi cea de Europa trebuie să domine! La fel ca şi iniţiativele noastre de salvare a puterii de cumpărare şi scădere a facturilor la energie, lupta pentru statul de drept şi cea împotriva corupţiei, tranziţia ecologică, Green Deal şi sprijinul necondiţionat pentru Ucraina”, a declarat preşedintele Renew Europe, conform sursei citate.