Liderul protestelor anti-vaccin din Zalău, infectat cu COVID. De pe patul de spital, el îndeamnă acum oamenii să se vaccineze

Erno Kovacs, un organizator al protestelor anti-COVID și anti-vaccin din Zalău, s-a infectat cu coronavirus. A ajuns internat în spital, de unde îndeamnă lumea să se vaccineze: „Îmi pare rău că nu m-am vaccinat, nu lăsați să treacă timpul”.

Publicația locală Zalău24 relatează că Erno Kovacs, un om de afaceri din Zalău, în vârstă de 50 de ani, a fost o voce vehementă în comunitatea sălăjeană împotriva vaccinării și a măsurilor contra răspândirii virusului SARS-CoV-2. El s-a alăturat mai multor proteste organizate de reprezentanții AUR în mai multe orașe din țară.

Acum bărbatul, infectat cu coronavirusul, își strigă durerea de pe patul de spital. Erno Kovacs recunoaște că a greșit când s-a raliat contra medicilor și a celor care luptau împotriva pandemiei de Covid-19. „Am să promovez vaccinul. Medicii sunt într-adevăr niște eroi, trebuie respectați”, spune el.

„VACCINATIVA DRAGI MEI MIE IMI PARE RAU CA NU MAM VACCINAT . NU LASATI SA TREACA TIMPUL .Îmi pare rau ca am fost contra vaccinări și contra covid Am sa promovez vaccinul Medicii sunt într-adevăr niște eroi trebuie respectați îmi aplec capul im fata lor și îmi cer iertare ptr neîncrederea care lam avut ptr ei” (sic!), a scris Erno Kovacs, marți, pe contul său de Facebook.