Marcel Iureş a primit Premiul de Excelenţă la FestCO

FestCO, ediţia a XV-a, a avut un final fulminat la Gala Comediei Româneşti. Festivalul Comediei Româneşti a acordat Premiul de excelenţă actorului Marcel Iureş.

Amfitrionii Galei de duminică de la Teatrul de Comedie au fost Alexandru Bogdan, Bogdan Cotleţ, Lucian Ionescu şi Dan Rădulescu.

Premiile au fost înmânate de Virginia Mirea (actriţă a Teatrului de Comedie), Delia Nartea (actriţă a Teatrului de Comedie), Radu Iacoban (actor şi regizor), George Mihăiţă (Directorul Teatrului de Comedie) şi de personalităţi ale lumii teatrale invitate la festCO 2017.

Premiul pentru cel mai bun spectacol de comedie – Pasărea retro se loveşte de bloc şi cade pe asfaltul fierbinte. scenariul şi regia Radu Afrim, Teatrul Naţional Târgu-Mureş, Compania „Tompa Miklós”

Premiul pentru cel mai bun regizor – Radu Afrim pentru regia spectacolului Pasărea retro se loveşte de bloc şi cade pe asfaltul fierbinte, Teatrul Naţional Târgu-Mureş, Compania „Tompa Miklós

Premiul pentru cea mai bună interpretare – Echipa spectacolului Pasărea retro se loveşte de bloc şi cade pe asfaltul fierbinte, scenariul şi regia Radu Afrim, Teatrul Naţional Târgu-Mureş, Compania „Tompa Miklós”

Premiul pentru cea mai bună scenografie – Irina Moscu (decor şi costume) şi Andrei Cozlac (video mappaing) pentru scenografia spectacolului Pasărea retro se loveşte de bloc şi cade pe asfaltul fierbinte, scenariul şi regia Radu Afrim,