Marin Moraru a prezentat „Operaţiunea Monstrul” la TIFF

În seria discuţiilor cu actorii la TIFF Lounge, în această seară a fost invitat actorul Marin Moraru.
Acesta a răspuns mai bine de o oră şi jumătate tuturor întrebărilor jurnaliştilor prezenţi, rememorând întâmplări de la filmările unor capodopere cinematografice precum „Haiducii” sau „Operaţiunea Monstrul” sau povestind despre rigorile pe care le avea tânărul actor Marin Moraru, pe vremea când trebuia să îşi împartă timpul între filmări şi spectacolele de pe scenă.
Întrebat dacă poate să dea un sfat tinerilor actori, Marin Moraru a spus că în această meserie nu e nevoie de sfaturi, dar le-a recomandat să alerge mai puţin după partea financiară şi să îşi facă timp mai mult pentru ei.
Întrebat dacă astăzi este fericit, Marin Moraru a spus că nu, nu are nici un motiv când se uită la ce este în jur.
Marin Moraru şi Nastassja Kinski se numără printre invitaţii speciali ai ediţiei din acest an ai Festivalului Internaţional de Film Transilvania. Cei doi vor fi prezenţi mâine seară, de la ora 20.30, la gala de închidere a Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF) de la Teatrul Naţional din Cluj-Napoca. Nastassja Kinski va primi cu această ocazie premiul special pentru contribuţia adusă cinematografiei mondiale, iar lui Marin Moraru îi va fi acordat premiul de excelenţă TIFF 2015.
Mai multe amănunte despre ediţia din acest an a TIFF aflaţi de la Radio Clasic, în direct de la Cluj Napoca, duminică dimineaţa începând cu ora 10:00, la „Cine? Cinema” cu Luminiţa Boerescu.

Cluj, 6 iunie, 2015