Mihai I. Grăjdeanu participă la Festivalul de Bandă Desenată de la Bruxelles

Mihai I. Grăjdeanu va participa la Pavilionul Internațional al Festivalului de Bandă Desenată de la Bruxelles, în cadrul standului EUNIC, în perioada 2 – 4 septembrie, informează un comunicat ICR.

La standul României din pavilionul EUNIC, planșele de bandă desenată semnate de Mihai I. Grăjdeanu vor fi prezentate în expoziția "Tales of România/Povești din România".

În cadrul meselor rotunde organizate, desenatorul român va susține două prezentări: "Current Trends in European Comics/Tendințe actuale în benzile desenate europene"— 2 septembrie și "Everyday Life in Comics/Viața de zi cu zi în benzi desenate" — 3 septembrie.

Pe 3 și 4 septembrie, Mihai I. Grăjdeanu va susține la standul României ateliere de bandă desenată cu tema "How to create a story in comics/Cum să realizezi o poveste în benzi desenate".

"Acest eveniment este organizat de EUNIC Bruxelles (rețeaua europeană a institutelor culturale naționale) și reprezintă o platformă pentru promovarea artiștilor români de bandă desenată la Bruxelles. Cele șapte state participante la standul EUNIC sunt: Estonia, Polonia, Portugalia, România, Țara Bascilor (Spania), Turcia și Ungaria", se arată în comunicatul ICR Bruxelles.